Instalare prin Relining, fără săpătură

Reliningul creează un sistem de ţevi etanş de tip „ţeavă în interiorul unei ţevi”, care sunt la fel de bune ca şi cele noi, din punct de vedere structural şi hidraulic. Metoda are un avantaj imbatabil: conducta veche se înlocuieşte rapid şi uşor şi clientul beneficiază de o conductă care este de aceeaşi calitate cu cea a uneia noi, sub orice aspect.

 

Procesul de relining implică împingerea sau tragerea noilor ţevi în conducta deja existentă şi umplerea spaţiului circular rămas dintre gazdă şi conductele stratului de protecţie cu ciment rezistent la presiune, de obicei în amestec cu aditivi. În felul acesta se fixează conducta inserată în poziţie, potrivind-o pentru a prelua capacitatea de încărcare structurală completă. Ţevile de relinig HOBAS sunt potrivite în special pentru reabilitarea conductelor, deoarece au o greutate redusă, sunt rezistente la coroziune, de calitate asigurată, uşor de instalat şi suportă sarcini. Pentru a explica în termeni simpli: ţevile reabilitate sunt la fel de bune ca şi cele noi - în toate privinţele.

HOBAS NC Line® - Reabilitarea profilelor speciale

Sistemele HOBAS NC Line sunt alcătuite din conducte (GRP) din poliester armat cu fibră de sticlă, fabricate prin procesul de înfășurare şi concepute pentru construirea sau reabilitarea canalelor necirculare. Acestea sunt fabricate pentru a se potrivi perfect formei structurilor date pentru reabilitare sau cu aproape orice formă dorită pentru noile instalaţii.

 

Ţevile HOBAS NC Line sunt fabricate cu o maşină computerizată de înfășurare, care poate fabrica ţevi cu secţiuni transversale atât circulare cât şi necirculare. Diverse forme de ţeavă şi grosimi ale pereţilor pot fi produse pentru a satisface cazurile de încărcare.