Imprint

HOBAS Pipe Systems SRL
Drumul Mare nr. 2
077060 Clinceni | Ilfov | România

T +40.21. 300 12 01
F +40.21. 351 45 61

hobas.romania@hobas.com

 

More information about HOBAS Pipes International GmbH: Wirtschaftskammer Österreich

Please find here the Aushangpflichtigen Gesetze (table of laws).

 

This imprint also applies to the following social media profiles: 

 

 

Act de renunțare

1. Conținut


Autorul nu își rezervă dreptul  pentru actualitatea, corectitudinea, integralitatea sau calitatea informațiilor furnizate. Creanțele de răspundere cu privire la daunele provocate de utilizarea oricăror informații furnizate, inclusiv a oricăror informații care sunt incomplete sau incorecte, vor fi, prin urmare, respinse. Propunerile nu sunt necesare și sunt fără obligații. Anumite fragmente sau publicația completă, incluzând toate ofertele și informațiile, ar putea fi prelungite, schimbate, incomplete sau complet șterse de către autor fără a anunța în prealabil.

 

2. Referințe și link-uri


Autorul nu este responsabil de orice conținuturi aferentesau care fac referință la paginile lui - doar dacă are cunoștință deplină referitor la cuprinsul ilegal, reușind să prevină utilizatorii paginii sale despre vizualizarea acestor pagini. Dacă apar orice neplăcerireferitoare la folosirea informațiilor prezentate, doar autorul paginilor respective poate fi răspunzător, și nu cel care a făcut trimitere la acele pagini. Mai mult decât atât, autorul nu este responsabil de postările sau mesajele publicate de utilizatorii panourilor de dezbatere, cărțile de vizită sau e-mailurile furnizate pe pagina sa.

 

3. Drepturi de autor


Autorul a încercat să nu folosească niciun material privind drepturile de autor pentru publicare sau, dacă nu este posibil, să specifice drepturile de autor ale materialului respectiv. Dreptul de autor pentru orice material realizat de către autor este rezervat. Nu este permisă duplicarea sau folosirea materialelor ca și diagrame, sunete sau texte în alte publicații electronice sau tipărite fără acordul autorului.

 

4. Politica de confidențialitate


Dacă apare oportunitatea de a insera date cu caracter personal sau de afaceri (adrese de e-mail, nume, adrese), introducerea acestor date are loc în mod voluntar. Folosirea și plata tuturor serviciilor oferite este permisă - dacă din punct de vedere tehnic este posibil si rezonabil - fără menționarea datelor personale sau cu specificarea datelor anonime ori a unui pseudonim. Este interzisă utilizarea adreselor poștale publicate, numere de telefon sau fax și adrese de e-mail în scopuri de comercializare, iar răufăcătorii ce trimit mesaje spam nedorite vor fi pedepsiți.

 

5. Valabilitatea juridică a acestor precizări legale

Acest act de renunțare trebuie privit ca parte a publicației online la care dumneavoastră ați făcut referire. Dacă părțile sau segmentele din această afirmație nu sunt legale sau corecte, conținutul sau valabilitatea celorlalte părți nu vor fi influențate de acest fapt.Technical implementation: Werbeagentur Klagenfurt TYPO3