Ce spun clienții noștri!

Pentru noi este foarte important să ne orientăm pe clienții noștri și să obținem cele mai mari beneficii posibile pentru aceștia. Dar nu ne credeți pur și simplu pe cuvânt, ci uitați ce spun câțiva dintre clienții noștri...

 

 

 

Suntem foarte mulțumiți de livrările prompte, calitatea remarcabilă a produselor și susținerea de pe site.

Frederic Sega, SADE, Ecuador

 

 

Suntem mândri că proiectul Vidin este primul proiect din Bulgaria, în care s-au folosit țevi NC Line. Stanilov recomandă HOBAS NC Line și în alte orașe. Mulțumim HOBAS pentru asistența competentă în toate etapele proiectului.

Plamen Kostov, Stanilov, Bulgaria

 

Am fost foarte mulțumiți cu acest produs pe care l-am mai folosit și înainte, având o relație bună cu compania.

 

Brenden Tippets, BT Construction, USA

 

Țevile HOBAS au o rigiditate mare, ceea ce este important pentru instalațiile la adâncimi mari precum și la apele subterane. Datorită rezistenței la coroziune și abraziune și a duratei îndelungate de viață, conducta de refulare HOBAS GRP s-a dovedit a fi cea mai bună soluție din punct de vedere economic și operational.

 

Duosch Felix, Caprez Ingenieure AG, Switzerland

 

Am fost plăcut surprinși de calitatea țevilor HOBAS, de serviciile și de echipa de profesioniști. HOBAS este cu adevărat o companie globală. Vă mulțumim că ați făcut ca lucrurile să se întâmple pentru noi, în Pena Flor.

 

Juan Cordon, Private customer, Guatemala

 

Suntem mulțumiți de soluția tehnică propusă și cooperarea cu HOBAS. Decizia de a reabilita sistemul de canalizare cu HOBAS NC Line a fost decizia corectă.

 

Walter Bergmann, EBW Entwasserungsbetrieb der Stadt Wurzburg, Germany 

 

Datorită HOBAS-ului am reușit o performanță impresionantă  de 44,5 m/zi cu cel mai mare cap de forare din Europa, incluzând și o secțiune cu curbură. HOBAS este un furnizor de încredere, un furnizor de produse de înaltă calitate.

 

Jerzy Zyla, Inzynieria Rzeszow, Poland

HOBAS nu este doar un furnizor de țevi ci și o echipă de ingineri și tehnicieni angajați să ofere soluții de la început până la finalizarea cu succes a proiectului.

 

Come Forzy, Montaron, Bouygues Group, France

Compania noastră folosește țevile HOBAS de peste 20 de ani. Produsul de înaltă calitate HOBAS este ușor de instalat iar sprijinul din partea echipei de vânzări este execepțional.

 

Janie Rodriguez, Oscar Renda Contracting, Inc., USA

Suntem foarte mulțumiți. Am achiziționat deja un număr mare de țevi HOBAS cu diametre până la DN 2400.

 

Adolf Zotter, Zotter Bau GmbH, Austria

Cu HOBAS avem un partener de afaceri solid și competent de partea noastră. Mai mult de un deceniu de când lucrăm împreună la mai multe proiecte naționale și international, de diferite dimensiuni. Ne bazăm pe calitatea înaltă a produselor HOBAS, pe profesionalismul și expertiza întregii echipe cu care colaborăm pentru a găsi soluții optime pentru proiectele noastre în construcții. Cu HOBAS avem un partener care împărtășește standardele noastre de calitate în interesul clienților noștri 100%.

 

Ulf Michel, Managing Director Michel Bau, Germany

Acest proiect s-a dovedit destul de dificil în ceea ce privește instalarea țevilor. HOBAS a dovedit însă, încă o data că, în afară de țevi de înaltă calitate, au de asemenea, consultanții de primă clasă, care ne însoțesc de-a lungul întregului proiect.

 

Boris Karadenchev, Vice Mayor of Varna, Bulgaria

 

 

Acum sunt hotărât să folosim țevile HOBAS mai des. Sunt ușor de instalat în condiții de siguranță, iar precizia lor chiar pe pante este incredibilă. La început, am fost sceptic din cauza pereților relativ subțiri ai țevilor HOBAS, dar acestea s-au dovedit a fi mult mai rezistente decât alte material în timpul procesului de jacking."

Mr. Tangamani, Tactic Engineering Pte. Ltd., Singapore

 

 

Ne așteptam să întâmpinăm mai multe probleme decât a fost, de fapt, cazul. Țevile CC-GRP ale HOBAS ne-au ușurat treaba mai mult decât am putut anticipa, iar livrarea a fost rapidă și la timp, după cum ne-au promis. Fără îndoială recomandăm acest produs pentru viitoare proiecte."

Jeff Peyerk, Tyger Excavating, USA

 

   

Mii de mulțumiri întregii echipe HOBAS pentru ajutorul lor professional, mai ales în etapa de planificare și instalare. Recomandăm HOBAS cu căldură oricărui constructor."

Otto and Verena Wild, Eléctrica San Miguel SpA, Chile

 

  

Proiectul a fost un real succes, iar Aeroportul McAllen-Millen și-a primit linia reparată cu o săptămână înainte de termen. Suntem siguri că reușita proiectului a constat în folosirea produselor HOBAS. Am fost foarte mulțumiți de produs, dar și de echipa de asistență HOBAS."

Hugh Weaver, HNTB, USA

 

  

Am primit ultima livrare pentru acest proiect chiar astăzi și aș vrea să le mulțumesc celor de la HOBAS. Ajutorul lor profesional deosebit mi-a deposit așteptările. Felicitări!"

Calin Dobrea, S.C. CALA S.A., Romania

  

  

Ne-a luat mult timp să găsim o țeavă care să întrunească toate cerințele noastre. Aveam nevoie de o țeavă tip jacking care să reziste și la presiunea de lucru de pe linie. După o lungă perioadă de cercetări, am ales țevile tip jacking CC-GRP HOBAS dat fiind că acestea posedă în mod natural caracteristicile necesare țevilor de jacking, dar și pentru cele de presiune - rezistență și proprietăți hidraulice optime. În mod normal, s-ar fi folosit două sisteme diferite de țevi pentru a îndeplini toate cerințele ."

Nicola Meneghini, Mantovani SpA, Italy

 

  

Instalarea a fost, în mare parte, îngropată direct, cu instalarea câtorva țevi HOBAS."

Bart LaMont, Allied Construction and Development, USA

 

 

Lucrările au fost realizate mult mai ușor grație manipulării și îmbinării ușoare a țevilor HOBAS. Lucrul la autostrăzi fără tulburarea traficului reprezintă întotdeauna o provocare. Soluția HOBAS a presupus mai puține echipamente grele și a făcut ca obișnuita depozitare și manipulare complexă să devină o instalare ușoară ."

Norbert Cheminot, DLE EIFFAGE TP, France

 

  

În ciuda termenului stabilit din scurt de antreprenorul general, am reușit să ne îndeplinim sarcina la timp grație colaborării strânse cu HOBAS. Abordarea acestei provocări dificile împreună cu un partener de asemenea calibru a reprezentat o decizie foarte bună."

Robert Ziernicki, AHIS S.A. Poland

 

  

Ni s-au oferit diferite posibilități: de la lemn până la beton și GRP. În cele din urmă, am optat pentru țevile din materiale plastice armate cu fibră de sticlă (GRP) ale companiei HOBAS. Acestea sunt ușor de manipulat și reprezintă o soluție economică."

Gebhard Senn, TIWAG-Tiroler Wasserkraft AG, Austria 

 

 

Chiar este o țeavă foarte bună. Au venit diverse personae să analizeze proiectul și s-au declarat mulțumite în unanimitate."

Butch Lane, JML Trucking and Excavating, USA

 

 

Sistemul de țevi GRP HOBAS a reprezentat o soluție funcțională. Am reușit să instalăm aproape toată linia fără garnituri. Raza de curbură dorită s-a obținut prin deflecția unghiuară permisibilă în interiorul mufei la îmbinare și prin segmente de tuburi debitate în diagonală la unghiul corespunzător în cadrul fabricii HOBAS. Experții HOBAS ne-au susținut pe toată durata planificării."

Christoph Aste, AAE-EntwicklungsGmbH, Austria

 

  

Aceste țevi vor rezista mult timp după noi. Durata lor estimată de viață este de până la 100 de ani."

Tom Stockel, Macomb County Drain Commission, USA