OHSAS 18001 asigură cel mai înalt nivel de siguranță și protecție a sănătății pentru angajații HOBAS

În cadrul grupului HOBAS, respectăm standardul internațional OHSAS 18001 ( Sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale), care definește organizarea și structura unui sistem de management al sănătății și securității muncii. OHSAS 18001 oferă un sistem complet pentru a îmbunătăți planificarea, implementarea și monitorizarea măsurilor de protecție a muncii cerute de lege, în scopul de a reduce considerabil riscul de accidente. Împreună cu ISO 9001 și ISO 14001, OHSAS 18001 oferă HOBAS-ului un sistem de management cuprinzător și standardizat în domeniile legate de siguranță, calitate și mediu.

 

În cadrul domeniului de aplicare al certificării OHSAS 18001, pericolele potențiale pentru siguranță sunt identificate și minimizate sistematic. Printre altele, fiecare fabrică HOBAS creează un manual, efectuează o analiză de risc și numește un administrator de securitate.

 

La începutul anului 2013, HOBAS Germania a fost certificat cu OHSAS 18001 de catre TUV SUD. În iulie, fabricile din România și Polonia au fost certificate. Vor urma celelalte fabrici. " Este important pentru noi să prevenim accidentele și să le oferim angajaților noștri o protecție durabilă a sănătății " , spune Victor Vladimirov, expert pe probleme de energie, mediu și siguranță în cadrul grupului HOBAS. " În calitate de companie internatională, este responsabilitatea noastră să respectăm standardele industriale cele mai înalte. Datorită certificării OHSAS 18001, putem oferi clienților noștri servicii chiar mai bune " .

 

Dacă doriți să aflați mai multe despre probleme de siguranță, energie și mediu la HOBAS, vă rugam să citiți HOBAS PipeLine 1/2013.