HOBAS Managementul Energiei | ISO 50001

Standardul de management al energiei electrice ISO 50001 oferă o structură recunoscută pe plan international pentru menținerea performanței energetice. Utilizarea eficientă a energiei ajută la conservarea resurselor, reducerea costurilor și la abordarea problemelor legate de schimbările climatice.

 

HOBAS a fost certificat cu succes conform DIN EN ISO 50001 în noiembrie 2014. ISO 50001 este complet integrat cu sisteme de management în cadrul HOBAS, precum ISO 9001 (Calitate), ISO 14001 (Mediu) si OHSAS 18001 (Sănătatea și Securitatea în Muncă).

 

Beneficiile ISO 50001 include, de exemplu, eficiența energetică îmbunătățită și economiile de energie, respectarea reglementărilor, precum și colaborarea cu Obiectivele de Sustenabilitate al HOBAS Corporate.

 

Victor Vladimirov, expertul în mediu și energie electrică al Grupului HOBAS, este mândru de certificarea acordată HOBAS-ului cu standardul ISO 50001: Managementul Energiei Electrice este în continuare o altă dimensiune a angajamentului nostru privind sustenabilitatea. Această certificare este un exemplu valoros cu privire la progresul companiei noastre și cu privire la oferirea soluțiilor privind aspectele dificile, cum ar fi eficiența energetică și conservarea resurselor. Investiții importante au fost făcute în cadrul Grupului HOBAS în domeniul actualizărilor în tehnologie și echipamente, inclusive în utilizarea energiei regenerabile.

Acești pași au fost realizați implicând un mare sprijin și o mare recunoaștere a persoanelor din interiorul, cât și din afara organizației. Prin urmare, suntem în egală măsură recunoscători angajaților noștri, cât și partenerilor pentru contribuția, angajamentul și succesul lor.